Saturday 9 August 2014

Vesterbro Rising (and raining) feat. universet

Når det regner på præsten drypper det på degnen. Og når det regner på vægmaleriet, så forsvinder malingen… som man siger.

Så er vi klar til at knalde brikker efter en begivenhedsrig første dag med smukificering af metrohegnet på Sdr. Boulevard på Vesterbro. Og hold nu op for en dag!

1) Det har regnet…

Her er en lille video, der viser den pæn store udfordring, som vejret smed i vores retning tidligere i dag. Det var træls, for nu at sige det, som det føltes, da malingen silede ned.




2) Men så holdt det op igen...
Efter regn kommer sol - og vores dygtige graffitiven Ralf Monnerup med universet under armen! Tabita kom som altid op på enhjørningen igen, og ulven fik også en ekstra koncentreret overhaling efter skylleren.



3) Det holder tørt imorgen, ikk?


Arbejdet fortsætter ufortrødent imorgen tidlig. Vi smider løbende billeder på instagram under #vesterbrorising og tjekker ind her på bloggen med det færdige resultat imorgen aften.


Tak for en dejlig dag til alle de søde mennesker fra Områdefornyelsen Vesterbro, Byens Hegn og Kreativt Forum - og ikke mindst de søde stilladsmænd;)


Bis morgen med krydsede fingre for godt vejr!


//
Udkantskunst

No comments:

Post a Comment