Sunday, 10 August 2014

Vesterbro rose to the occasion

Udkantskunst og Ralf Monnerup proudly present Vesterbro Rising!


Vesterbro rejste sig efter en våd lørdag til en lækker søndag med sol på. Det betød en masse glade kunstnere og 365 meter ny kunst på det grønne metrohegn på Sdr. Boulevard på Vesterbro. Her er resultatet af to intense dage, hvor Tabita og Ralf arbejdede sammen for allerførste gang. 

Tak til Byens Hegn og Kreativt Forum for et fedt event. Og tusind tak til alle de søde mennesker, der kiggede forbi på Vesterbro og opmuntrede Tabita og Ralf undervejs i processen. 

Før vi lukker og slukker for denne gang, vil vi gerne løfte sløret for, at vi har planer om at vende snuden hjem mod vores barndomsby Lihme - med Vesterbro Rising under armen. Ralf bliver dog på Nørrebro, men der er allerede reserveret pladsbilletter til ulven og enhjørningen i toget mod Struer. Hvad vi helt præcist har i tankerne, holder vi tæt med lidt endnu. Men vi glæder os allerede!

Og nu, ha' en forrygende dag.


//Udkantskunst
Tryk på de søde mennesker Ralf Monnerup og Tabita Henriksen og se mere kunst ^-^PS. Tabita mener som altid, at vi ikke må glemme nogen. Så her har I de to stilladsnisser, der ikke kan male om det så gjaldt deres liv, men til gengæld er de et ihærdigt karma-crew. Peace out!PPS. Politiken var på pletten WOOP! WOOP! No comments:

Post a Comment